torstai 25. huhtikuuta 2013

Se antaa siiiiivet


Fiilistelen aina ihan rillit huurussa kaikkia ripsariuutuuksia ja olen vuosien aikana ostanutkin ihan kiitettävän määrän milloin mitäkin taikatemppuja lupaavia maskaroita etsiessäni ripsareiden Graalin maljaa. Mun täydellinen ripsiväri olisi koostumukseltaan riittävän jämäkkää, se taivuttaisi ripsiä tai ei ainakaan suoristaisi jo taivutettuja ripsiä, se tuuhentaisi JA pidentäisi ja mielellään vielä muotoilisikin. 

L'Oréalilta testattavaksi tupsahtanut False lash Wings -ripsari liippaa jopa aika läheltä mun anaalisen tarkkaa kriteerikatrasta; pidentävässä, tuuhentavassa ja koostumukseltaan kivassa ripsarissa on lisäksi kreisikolea epäsymmetrinen harja, jolla saa muotoiltua ripsirivistöönsä söpön siipimäisen muodon!

ennen
jälkeen
Suositushinta 18,50€

Plussat:
+ Kuminen harja on näpsäkkä ja levittää ripsarimassan tasaisesti. Siipimäisellä puolella saa helposti sudittua kissamaisen katseen, joskin se vaatii hetken harjoitusta.
+ Pidentää ja tuuhentaa erikivasti!
+ Massa säilyttää taivutettujen ripsien kaarevuuden ja jopa aavistuksen tehostaa sitä.
+ Tarjolla myös vedenkestävä versio.

Miinukset:
- Massa on kivan jämäkkää, mutta samasta syystä myös siispä aiheuttaa aavistuksen ripsarin ropisemista päivän mittaan.

4 kommenttia:

 1. Amazing effect! I'm impressed, but I don't know this mascara
  Kisses
  Aga

  New posts:
  How to wear prints?
  How to ride a bike with style?
  Follow me at Bloglovin!
  www.agasuitcase.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know right, it is absolutely amazing!

   Poista
 2. Heeiii jesss, tää tuli ku tilauksesta koska oon ollut kiinnostunut tästä uutuudesta, itseasias just tänään ihmettelin tota sokoksella :P Näyttäs kyl aika kivasti säilyttävän noi taivutukset! Ja en huomannu et ois ollu vedenkestävää versioo? Good to know, good to know...:] Ainut vaan nois Lorealin ripsareis, et noi hinnat on alkanu karkaamaan kyl ihan pilviin, ottaen huomioon ettei laadussa nyt mitään kovin huomattavaa parannusta oo ollu havaitavissa...ostin sit sen volume million lashes ku oli 10.90 tarjoukses, normihinta 19.90 (??!!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo taivutukset pysyi paremmin ku missään aikasemmassa ripsarissa! VEdenkestävää versioo pitäis l'órealin tiedotteen mukaan kyl olla olemassa, mut voi tietty olla et se tulee tyyliin myöhemmin tms..? Ripsarit alkaa kyl joo olla pikkuhiljaa luksustuotteita ku kattelee noita hintoja. :D

   Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...