tiistai 19. maaliskuuta 2013

Killer heels indeed

Poikaystäväpöksyt: Cubus
Neule: Cubus, Laukku: kirppari, Käsikorut: Lindex
Kengät: NLY shoes
Tappajapakkasten vähitellen väistyttyä ja auringonpaisteen ilahduttamana päätin kunnioittaa paikoin kuivuneita katuja ja otin kevätkoeajoon uutukaiset poikaystäväpöksyt ja niitäkin tuoreemman hankinnan, ensimmäiset teräväkärkiset ja kapeakorkoiset korkkarini! Sipsuttelin jälkimmäisillä tosin lähinnä lähikauppaan ja takaisin ja kyllä siinä olikin ihan riittävästi kärsimystä yhdelle kertaa. Kovasti kun uhosin muutama postaus takaperin harjoittelevani vihdoin keveillä koroilla kävelyn jalon taidon, ja niinpä muutamat parit tuli uuden innostuksen myötä jopa hommattuakin. Mutta, siinä vaiheessa kun tunkkasin amatsonirunkoni huojuvaisten tikkukorkojen varaan ja pottumaiset varvasparkani muussaantuivat huikean kapeaan suppilokärkeen niin kyllä taas arvostus koroissa luontevasti keikkuvia kanssasisaria kohtaan moninkertaistui. Itse taidankin kuitenkin pysytellä jatkossa ihan vaan maan pinnalla.

Löytyykös teiltä jotain eeppisiä korkkarikokeilukokemuksia vai sivakoidaanko siellä ihan sujuvasti popoilla kuin popoilla?

10 kommenttia:

  1. Tosi kiva yhdistelmä :)

    VastaaPoista
  2. Iiiihanat kengät, tosin itse en ikimaailmassa osaisi kävellä noilla. :D Tykkään myös noista farkuista! Täälläkin olisi kivat boyfriend-pöksyt hakusessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä huoli, aika hatara oli munkin askel. :D Noi pöksyt oli kyllä best, oon vaikka kuinka kauan koittanu löytää kivoja bf-farkkuja mutta en oo löytänyt edes siedettäviä sellasia. Noi Cubuksen oli heti kivat ja käytössä ne on vielä lörtsähtäneet vähän ja nyt ne on vielä kivemmat!

      Poista
  3. Tööööööööörkeeeeen ihanat ja söpönväriset kengääääääääääät ja kivusta huolimatta kyllä vaan niin perkeleen hyvältä näyttää Mipe piikkikoroissa!! Wants to see more of this!!:D Aivan jumalainen yhdistelmä muutenkin ja päivä päivältä näytät vaan hehkuvan enemmän <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oma pikku rakas. <3 HAhaha, dream on, olis tosi kivaa osata rokata korkkareita niinku esim. SINÄ, mut kyllä niin huimaa tuskaa oli tikuilla horjuminen et taidan seuraavaks testata sen lenkkaritrendin. :D

      Poista
  4. On kyllä herkullisen väriset kenkulit! Mie oon tennarityttö henkeen ja vereen, vasta parina viime vuotena kaappiin on eksynyt muutama pari korollisia kenkiä. Ei siis oikeita korkkareita, vain kenkiä, joissa on pieni korko :--D Ei puhettakaan, että kestäisin pystyssä piikkikoroilla. t. toinen amatsoni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo I feel you, itekin oon vähitellen onnistunut hinaamaan itteni totaalimatalista kengistä tolppakoroille ja kun oon niissä niin hyvin viihtynyt niin tottakai oletin että tollanen piikkikorko ei olis vastus eikä mikään. EIPÄ, tuntu suurinpiirtein siltä ku olis koko elämänsä ajanu apupyörillä ja nyt olis kertaheitolla vaihtanu ykspyöräseen. :'D

      Poista
  5. Moisiin kenkiin varmasti tottuu, kun survoo ne vaan tarpeeksi usein jalkoihin ja varpaat vaipuvat koomaan. Täydellisen väriset ja tuo korko. Lääh puuh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluaisin uskoa sun vakuutteluja mut uudetkin yritykset on johtaneet kipuun joka tuntuu säärissä asti. :D Ehkä vielä jonain päivänä, on tollaset sirot korkkarit vaan niin masentavan kauniit.

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...