lauantai 24. marraskuuta 2012

Vielä kerran voideviidakkoon

Alkuvuodesta rantautunut BB-huuma on poikinut kaikilta merkeiltä jo jos jonkinlaista  versiota kauneusklassikosta ja melko monille niistä on tullut toimittua testinaamana täällä blogin puolella. Garnierin versiot ovat jääneet omalta osalta testailematta laajemmalti, sillä Garnierin ensimmäinen BB-voide osoittautui jo hyllyvälitestailussa turhan tuhdiksi ja tuoksuvaiseksi meikäläisen keveyttä kaipaavalle maitonaamalle.

Sittemmin Garnier kuitenkin lanseerasi liudan pimpattuja BB-voiteita, kuten herkälle iholle suunnitellun voiteen ja omansa myös rasvoittuvalle naamalle. Varsinkin jälkimmäisiä on tullut hypisteltyä jo kotvan aikaa, varsinkin ihanaisen Mireten hekumapostauksen jälkeen. Ja hekumoinpa useamman hetken itsekin, kun sain testattavaksi koko edellämainitun joukon.


Miracle skin perfector BB-cream - SENSITIVE SKIN
Sävy: Light/clair
Suositushinta: 13,90€

Herkälle iholle tarkoitetun bb-voiteen uutuutena on allantoiini, joka tunnetaan rauhoittavista ominaisuuksistaan. Voide lupaa vähentää punoitusta ja kosteuttaa arkaa ihoa 24/7. C-vitamiinijohdannaisilla ja mineraalipigmenteillä iho puolestaan saa tasaisemman ja heleämmän sävyn. Herkkisiho saa voiteesta lisäksi tuhdin aurinkosuojan.
Meikäläisen nenänpielipunoitus etsii aina uutta taltuttajaa, joten odotukset olivat äärikorkealla. En kuitenkaan huomannut mitään merkittävää eroa punoituksen tasoittumisessa tai pikkuvirheiden häivyyntymisessä voiteen paksuhkosta koostumuksesta huolimatta, ainakaan noin yhden levityskerran jälkeen. Iho kyllä tuntui pehmeän kosteutetulta ja suloisen samettinen voide helli vähintään psyykettä, mutta kaipaamaan jäin kuitenkin ehkä hitusen runsaampaa pigmenttiä ja helpompaa levittyvyyttä.

Plussat:
+ TUOKSUTON!!
+ Aurinkosuoja SPF 25
+ Voide tuntuu iholla hyvin pehmeältä, joustavalta ja samettiselta; ei kiristävää vahafiilistä kuten useimmissa muissa, tuhdimman koostumuksen omaavissa bb-voiteissa.
+ Sävy light/clair sulautuu pätevästi valkeaankin naamaan, mutta on luultavasti huippuhyvä myös vähemmän albiinoilla kasvoilla.

Miinukset:
- Yksi kerros ei juurikaan peitä
- Levittyvyydessä oli hippusen hankaluuksia. Siveltimellä ja sienellä sorkkiessa voiteen sai aika helposti rullaantumaan; voide levittyisi luultavasti parhaiten sormin

        Miracle skin perfector BB-cream 
         - COMBINATION TO OILY SKIN

Suositushinta: 12,90€

Rasvoittuvan ihon bb-voide oli melkoinen ilouutinen ainakin meikäläisen sekameteli-iholle. Kosteutusta ja hoitavuutta kaipaavat posket ja toisaalta rasvaa pukkaava t-alue on ihan semikinkkinen kombo ja juuri sen ongelman lupaa tämä tuote ratkaista. Voiteen koostumus on öljytön ja lisäksi se sisältää perliteä, joka imuttelee aktiivisesti talia ihohuokosista ja sitoo kosteutta. Voide siis pitää pinnan mattana tukkimatta ihohuokosia. Kosteutusta on tietysti myös luvassa, ja heleää sävyä mineraalipigmenttien myötä!

Voiteen käytölle luvataan myös ainakin meikäläistä kutkuttavia pitkän matkan tuloksia; 4 viikon aktiivisen käytön jälkeen ihon luvataan olevan vähemmän rasvainen ja epäpuhtauksien vähemmän silmille hyppiviä.
Sävy: Light/clair
Sävy: Medium
Ensimmäiset fiilistelyt sai aikaan voiteen äärimmäisen nestemäinen koostumus. Keveän ja kuultavan nimeen vannovana en juuri piittaa raskaan sarjan voiteista ja tämä litku iskikin siksi suoraan sydämeen. Koostumus on myös kohdallaan; voide levittyy aivan taivaallisesti ja tuntuu iholla pehmeän kosteuttavalta. Voide myös peittää paremmin kuin edes uskalsin odottaa; punotukset peittyivät ja jopa ammottavat ihohuokoset hävisivät näkyvistä. Illalla huomaan etten ole edes lisäillyt puuteria päivän mittaan, vaan nenänpään kiilto on huomattavasti paremmassa kontrollissa!

Vaaleampi sävy (light/clair) sopii superhyvin kalmankalpeillekin, vaikkakin se todennäköisesti sulautuu vähintään yhtä magikaalisesti myös normaaliin ihonsävyyn. Tummempi sävy (medium) puolestaan on jo aika huiman tumma, joten kaikki pronssisempaa päivetystä rokkaavat löytävät tästä varmasti uuden suosikin.

Plussat:
+ TUOKSUTON!!
+ Kevyt, nestemäinen koostumus, joka ei kuitenkaan tingi peittävyydestä.
+ Unelmainen levittyvyys.
+ Hillitsee kiillon, mutta ei torpedoi heleyttä.
+ Helposti sulautuva sävy.
+ Suojakerroin SPF 20.
+ Tasan täydellinen.

Miltäs vaikuttaa? Jokos teikäläiset on kerenneet näitä uutuuksia testailemaan? 

8 kommenttia:

  1. Vau, kylläpä sulla on upean kuulas, hehkuva iho! Itselle lähes mahdoton tavoite, vaikka kuinka kosteuttaisi ja kuorisi. :(

    Suomalaiset muuten usein puuteroivat naamansa tosi rajulla kädellä, mitä en tajua ollenkaan. Kaikki haluavat mattaa jälkeä, vaikka monella olisi kaunis posliini-iho mistä ottaa ilon irti. :/ Harmittaa kattella vierestä kun itse tavoittelee kuulasta ihoa ja toiset samalla peittelee omaansa. :D

    -Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ouuuh ihana Elli, kiitos! Osu ja uppos, ihana kuulla koska itekin oon samanlainen ikuisen kuulauden metsästäjä. :D oma iho lähti kirkastumaan kun tartuin siihen iänikuiseen vedenjuontivinkkiin ja rupesin kiskomaan sen väh. 3 litraa vettä päivässä.

      Ja amen, kaikista kauheinta on jos pisamaista ihoa peitwtään meikkivoiteella ja puuterilla, pisamat on niin överipop!

      Poista
  2. Ite oon sitä alkuperäistä Garnierin BB:tä käyttänyt, mutta se on tosiaan melko tuhti ja liian tumma mun iholle jopa sävyssä light. Oon tota sekaihon voidetta miettinyt ja taidan kyllä tän postauksen jälkeen todella hankkia ton!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli tosi outo tuote se alkuperänen, se tummuus ja se tuoksu ja se rasvaisuus, blegh! Mut tota sekaihon voidetta voin kyllä todellakin suositella, se pääsi heti itellekin päivittäiskäyttöön!

      Poista
  3. Vitsi, tää postaus tuli juuri oikealla hetkellä - meikkivoide just loppumassa eikä mitään hajua mistä sais uuden ja suht. halvan, kun Saksassa ei ennen joulua enää ehdi käymään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah great to be of service! :D joo tota sekaihin bb:tä voin kyllä erityisesti suositella, se on ihan maagista!

      Poista
  4. this is a pretty good foundation! it really helps to brighten up your face a lot :)
    and thanks a lot for your kind words on my blog xo
    A
    xx
    http://epiquemoi.blogspot.com

    VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...