lauantai 17. marraskuuta 2012

Insideout

Svetari (nurinpäin): Selected Femme, Hame (väärinpäin): Cubus
Liivi (ihan oikeinpäin): Gina Tricot, Creeperit: Vagabond
Rannekoru: Weekday
Joku näppärä on jo saattanut kaikkien asukuvien saatossa pistää merkille mun salaisen skeptisyyden kaikkia teksti- ja kuvaprinttejä kohtaan. Kuviot ja printtipinnat saa olla kaikessa rauhassa ja jokunen löytyy omastakin kaapistosta, mutta jos vaatteessa on jokin kuva tai jokin teksti niin en voi muuta kuin irvistää. 

Oletettavasti tää on jälleen joku lapsuustrauma, muksujen muuten ihan mukiinmenevät pukimet kun niin monesti halutaan pilata jollain naurettavalla koirakarikatyyrillä ja ihan täysvajaalla tekstillä tyyliin "I WUF U". Sen voi vielä kuitata söpöstelynä, mutta kun aikuisella lukee paidassaan jotain väistämättömän randomia "beachbum california ride the big one surf is up 1969" -settiä niin hajotus on lähellä.

Myönnän kuitenkin, että monta makeaakin vaatekappaletta menee tän trauman myötä ohi suun, ja niinpä päätin lähteä siedättämään itseäni ja hommasin ton ylläolevan svetarin. Ja sit puin sen päälle ylösalaisin kun se printti oli vaan too much, vaikkakin kromisuudessaan aika kolee:


Kuva täältä
Vähitellen, vähitellen.

Mitäs teikäläiset diggailee printeistä, uppooko vaiko eikö?

14 kommenttia:

  1. Ahh sie oot kyllä niin söpö ja suloinen n__n tuitui

    VastaaPoista
  2. Mä inhoon kaikkia Seppälän printtejä. Siis niitä jotain possuja/apinoita/kirahveja mitälie, ja niitä tyhmiä tekstejä niissä :D noi California surfing crew 1987- tekstit on kans aika jäätäviä..
    Kaikista pahimpia on kuitenkin semmoset, missä lukee jotain "cute" tai "happy" tai jotain, semmosella typerällä fontilla..
    Mut toi paita on siisti! ihanan blingi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah, joo NIMENOMAAN, ihanaa et säkin rageennuit aiheesta! :D Ja joo just noi tekstiprintit GOOD GOD!!! XD

      Poista
  3. Mä tykkään kyllä printeistä, mutta en just noista idioottimaisista esprit-tyylisistä aivopieruista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sä löydät just aina kaikkii megamageita printtejä, just sun löytöjen takia mä oon ruvennu yrittämään printtisiedätystä. :D

      Poista
  4. I love the name of your blog! Very creative :)

    VastaaPoista
  5. Hei, psst. Sulla on paita väärinpäin! :) Vaan onpa kyl hauskan näkönen, harmi ettei kaikki vaatteet vaan näytä yhtä hyviltä väärinpäin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, äläs nyt niin äkisti tuomitse, väärinpäin käännetyt farkut vois jopa ihan toimia, kuten myös väärinpäin käännetyt neuleet. Ja oon kuullu että joiltain miehiltä että samoja samoja sukkia ja kalsareita voi ihan hyvin rokata koko viikon, kun vaan kääntää ne väärinpäin välillä!

      Poista
  6. printtitraumoista syytän seppälää! muistan ikuisesti mun yhet rintsikat vuosien takaa missä oli hirvikarikatyyri. hyi helvetti. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha voi ei you poor thing, joo ne on just niitä pahimpia! :'D

      Poista
  7. Ooooi näytät aivan ihanalta näissä!!<3 Ja mainiostihan toi svetari toimii noinkin!:]

    VastaaPoista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...