lauantai 22. syyskuuta 2012

Twinkle toes

Hame: Cubus, Liivi: Gina Tricot, Kengät: Vagabond
Neule: Cubus, Bleiseri: Lindex, Laukku: Gina Tricot
Kaulakoru: Glitter
Sukat: Selected Femme
Tänään nautin luvattoman suuret annokset magikaalisuutta kun hipsin harvinaisen viikonloppuvapaan kunniaksi upouusissa säihkysukissani vihdoinkin vilkaisemaan ehkä tämän vuoden häröimmän leffan, Magic Miken. Matthew McConaugheyn öljytyt kiehkurat ja laiton määrä kreisivaivaantunutta miesviettelevyyttä; vois olla helposti aika failkin, mutta kyllähän se oli aika coolio. Yleisö tosin oli syystä tai toisesta melko estrogeenipainotteinen.

Nyt painun tekee sitä mitä kaikki överivillit, parikymppiset opiskelijat puuhaa lauantai-iltaisin: meen telkkarin eteen torkkumaan ja imailemaan Marianne-karkkeja!

Hyvää yötä kaikki maagiset ihanuudet! Rakkautta Turuust!

13 kommenttia:

  1. Todella kiva asukokonaisuus :) !

    VastaaPoista
  2. wautsi rakastuin noihin sun kenkiin! ja muutenkin älyttömän kiva asu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ihanainen kaunokainen! :) noi kengät on kyllä maailman parhaat, tekis ihan hullun paljon mieli ostaa tota samaa mallia kaapit täyteen. :D

      Poista
  3. Voi ihana Janita, onnistuin vahingossa nakkisormeilemaan sun kommentin poistetuksi, ei ollut tarkoitus! :D Kovasti kiitos tästä ihanasta piristyksestä kaunokainen:

    "voi ei, sun hiukses on ihanat!

    http://tthephotosonmywall.blogspot.fi/ "

    VastaaPoista
  4. Sulla on kyllä ihan superkiva blogi! Ja toi asukokonaisuuskin on iha huippu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iih kiitoksia sulokkuus, ihana kuulla että tykkäilet! :) <3

      Poista
  5. Hei kiva kun kävit kommentoimassa, löysin sunkin siistin blogin! :) Ekaks kiinnitin huomioo tohon vasemman palkin esittelyyn ja olin melkein heti koukussa, haha :D Sulla on muutenkin hirmu kiva ja persoonallinen tyyli. Jään seurailee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah, hei kiitos arvostuksesta ihana! :D <3 Ja erittäin kovasti tervetuloa, onpa kiva kuulla et sä tykkäilet. :)

      Poista
  6. vitsi miten ihania kerroksia <3 ! ja voi riemua, kun löysin juurikin samanlaiset kengät kuin sulla Skopunktenista, haaveilin niistä kauan ! ei ne Vagabondia voita kestävyydessä, mutta pieni lohtu kuitenkin :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JEEE, I feel you, on aina niin maaginen fiilis ku löytää vihdoinki jonkun metsästetyn herkun! Ja ne skopunktenin vagabond-samikset on ihan huimat, munkin oli käytävä hakemassa ne kiiltelevät! ::D Ihana sinä, rakkautta ruotsinmaalle! <3

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...