keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Maaginen maanantai

Eilisessä postauksessa tulikin jo heitettyä pienoista koukkua liittyen maanantaisiin Helsinki-heilumisiin. Tequila ja vaahtoviikset tuli ainakin huudettua, ja te jotka sielunne silmin pystyitte kuvittelemaan kuuman kosteat vaahtobileet, olitte tavallaan oikeassa sillä agendassa oli ihanan LUSHin joulutuotelaunch!

LUSHin myymälä muistuttaa karkkikauppaa! OMNOMNOM!
Täältä pääsee virtuaalisille namuostoksille!
Riemu meinasi revetä, kun postiin kilahti kutsu LUSHin liikkeeseen. LUSH on tehnyt Suomesta iloisempaa paikkaa jo viitisen vuotta, ja muistankin elävästi, kuinka Helsingissä asustellessani kävin monesti LUSHin liikkeessä vain tartuttamassa itseeni liikkeen huumaavaa tuoksua ja kreisipositiivista fiilistä ja hykertelemässä tuotteiden riemukkaille kuvauksille sekä mm. näille ylikoleille tyypeille:
Hykertelylle ja hölmön onnelliselle virnistelylle jäi kosolti aikaa tällekin kerralle, mutta pääosassa oli kuitenkin enemmän kuin koskaan ihastunut henkäily, kun LUSHin överisöpö Snow Fairy esitteli tulevan joulun uudet ja uusvanhat hittituotteet, joiden herkulliset tuoksut on suunnitellut suomalainen Pia Long.

The Melting Snowman -kylpysulat
mm. Snow Fairy -suihkugeeli ja kylpyvaahtosauva, Golden Wonder-, So White-, ja Cinders -kylpypommit
Twilight- ja Ponche -suihkugeelit
Father Christmas -kylpypommi
Makean kirpeää hedelmäboolisaippuaa aidoilla hedelmänpalasilla ja katajaisella ginillä, suolaisen makeaa popcorn-huulikuorintaa, kultaisen kimaltavia (ja heliseviä?!?) pikku kylpypallopaketteja, poksahtelevilla namusilla täytettyjä kanelintuoksuisia kylpypommeja, piparkakkuisen tuoksuisia kylpysulalumiukkoja, Meksikolaista tequilaboolia suihkusaippuana, parimetrinen Marianne-karkeilta tuoksuva punavalkoinen saippuatanko eli "Pohjoisnapa" ja joulupukkikylpypommit, jotka räjähtivät vihreäksi vaahdoksi ja kupariseksi kimalteeksi ja kaikkea muuta ihan kreisimieletöntä! Niin ja tietysti varmaan koko illan hipelöidyin tuote, vaahtoviikset (joita läträämällä saa aikaiseksi myös vaahtoparran).
Jopa ilman koko huoneen valaisevaa hymyäkin ko. viiksivallun pystyy kuvasta tunnistamaan WTD:n Nataksi. Akuutti girlcrush oli väistämätön.
Tarpeetonta varmaankaan edes mainita, mutta MIND=BLOWN! Tänä jouluna ostan kaikki lahjat LUSHilta! Tai oikeastaan en varmaankaan edes osta kenellekään lahjoja, vaan tuhlaan itse kaikki rahani siellä. Onneksi saatiin mukaan pienet lahjasäkit täynnä testituotteita ettei tarvitse odottaa aivan jouluun, eikä edes siihen että nämä tuotteet tulevat myyntiin 11.lokakuuta, vaan pääsin vähän nommailemaan jo heti!

Harmikseni huomaan, että kotiutettujen tuotteiden kanssa mulla on sama dilemma kuin liikkeessäkin; miten jotain näin herkullista malttaa olla maistamatta?!

12 kommenttia:

  1. How COOL is this? :)

    VastaaPoista
  2. Vitsi, ootan kyl innolla sun testailuja näiden kanssa. En kyl usko et se on tarpeen, koska ne on varmasti yhtä herkkuja kuin miltä kuullostaa. Tai siis, ei sun arvostelut ainakaan ostovimmaa vähennä :D hahaha.

    <3


    Ps. Oli superia nähdä ja lauantaita odotellessa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAhaha, joo hypetys voi tästä mennä enää entistä kovempaan suuntaan. :D Noista jouluihanuuksista en varmaan testailuja teekään, koska ne nyt vaan on kaikilla maailman maagisilla tavoilla ihania ja kaikki lushia kokeilleet sen tietää, mut venaas vaan ku pääsen käsiks niihin meikkeihin; niistä vast onkin luvassa kreisii vimmailua. XD

      Niin olikin ihan maailman ihaninta nähä ja en malta oottaa, viikonlopusta tulee magikaalinen! <3

      Poista
  3. hi!i like your blog!
    would u like to follow each other?
    i'll be happy)

    http://lenascookbook.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi sweetie! So glad to hear you like my blog, that sure means a lot to me! I'll definitely check out yours as well!

      Poista
  4. lush on ihanin! Muistan vieläki sen fiiliksen kun Irlannissa vuosia sitten vierailin ekaa kertaa Lushissa, en ollu koko ketjusta ennen sitä kuullutkaan oi joi sielläpä vierähti sitten pari tuntia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NIIN ON! Joo mä niin allekirjotan ton fiiliksen, nyt tälläkin kerralla mä vaan pyörin ympäriinsä sellanen idioottimainen virne naamalla ja hipelöin kaikkea. :D

      Poista
  5. Aaaaa! Liian makeita.. oon niin katkera ettei meillä oo kylpyammetta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha joo niinpä, ifeel yor pain, ei mullakaan ole! Mut aion kylpeä näiden kanssa vaikka väkisin ihan vaan suihkuoloissa. :D

      Poista
  6. oli tosi kiva nähdä! odotan kutsua turkuun brunssille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei right back at you ihana, oli ihan huiman kivaa treffata ja toivottavasti tosiaan pian uusiks, can't wait! :)

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...