maanantai 21. toukokuuta 2012

Hellehämmennys

Turkuun tulla tuuppasi tänään täysin puskista ihan jäätävä full-on helle. Lämpötila nousi yhtäkkiä melkeen 20 asteella, tuuli seisahtui täysin, ilmankosteus nousi vähintään 50%, ihmiset ilmestyi heti aamusta kadulle pelkissä uikkareissa (true story) tai vaihtoehtoisesti eivät vielä uskaltaneet luopua sukistaan, mutta vetivät kuitenkin sandaalit ja shortsit jalkaan. 

Mulle kesä ja varsinkin helle aiheuttaa vähintään yhtä karkean pukeutumisellisen aivopierun, en vaan yksinkertaisesti osaa pukeutua sään mukaisesti. Kuten täällä bloginkin puolella on saatu todistaa, vetelin jo tammikuussa shortsiasussa ja helmikuussa henkäyksenkeveässä maksihameessa ja rutisin kun ei ole mahdollista kulkea ilman takkia, mutta kun todella olisi moisten asujen aika, panikoin ja vedän niskaani mustimmat kerrokset, kaikkein huonoiten istuvimmat vaatekappaleet ja hengittämättömimmät materiaalit. Tänä kesänä aion tsempata ja pitää kiinni jostain järjenhivenestä ja motivaatiosta pukeutumisessani, en tosin kyennyt aloittamaan vielä tänään:

Toppi: H&M, Pöksyt: KappAhl, Kengät: Vagabond, Koru: H&M
Laukku: Selected Femme, Kaulalihasten kiristyminen
silkasta korpeennuksesta: PRICELESS

Kuvaajana toimi poikkeavasti rakas poikaystäväni, joka erittäin vastahakoisesti laukoi putkeen nämä kolme kuvaa, jotka kuulemma riittävät varsin hyvin. En siis voinut karsia ykköskuvan huonoa ryhtiä, kakkoskuvan mäkkihyppääjä-poseerausta (mulla on välillä tapana poseerata kuvissa eteenpäin työntyneenä, kädet sivuilla kuin mäkikotkalla ja toisinaan myös kädet lantiolla, jolloin pose muistuttaa vahvaa erektiota) enkä kolmoskuvan megakorpeentunutta ulosantia. Näillä siis mennään, mut tahdon kertoa, että söin ison jäätelön näiden kuvien jälkeen ja sitten en enää näyttänyt noin happamalta.

JEEE, ihanaa hellepäivää kaikki ihanat tyypit, mä raotan nyt ikkunaa ja rupeen kattoo uusinta Game of Thronesia ja vetelen pintaan mun uutta suojakertoimen 50 aurinkorasvaa etten vaan rusketu!

6 kommenttia:

  1. Hohoho jooooooo ihan ku ois astunu ulko-ovesta johki tropiikkiin tänään :D Ja samaa luvassa koko viikolle! Ihan jees, ei tuu ainakaan kylmä...Mutta en mäkään osaa pukeutua. Ja ottaa hemmetisti aivoon kun tääl kämpässä on trooppisempaa kuin ulkona -__-
    Mut mainiostihan sä oot osannut pukeutua :] Just pööfekt hellekelin asu. Enkä ois ees kiinnittänyt noihin poseseikkoihin mitään huomiota ellet ois maininnu niistä :D HYVÄT kuvat ja oooooh oon ihan amazed että Masa on suostunut peräti KOLME otosta räpsimään xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä, olin ihan sairaan hämmentynyt. Mut mainittakoon et ei ollu perfect asu, mustat tiukat farkut, polyesteritoppi ja noi tappajakengät ei auttanu helletuskaan ollenkaan. :D

      Poista
  2. hajoon kyllä aina noille sun kertoimille :D <3

    VastaaPoista
  3. :DDDDD Jos mun näppis toimis toi hymiössä ois myös kyynel: Mut Mira sun blogi saa mut niin hyvälle tuulelle: Tää on niin parasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDD Ihana Miina, säki saat mut aina hyvälle tuulelle. <3

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...