tiistai 8. toukokuuta 2012

Kosmetiikkaöverit

Kulunut viikko on ollut erinäisten kosmetiikkatestailujen osalta varsin magikaalinen,viime päivien aikana on tullut testailtua tuotteita niin puhtaan kiinnostuksen, palavan innostuksen, trendivillityksen kuin epätoivoisen avunhuudonkin merkeissä. Osa kokeiluista oli toisia vähän onnistuneempia, mutta ajattelin jakaa nyt koko läträilyn teidän kanssa!

Pari ekaa mömmöä sain kaupan päälle käydessäni apteekissa kaupoilla ostamassa maailman parasta naamarasvaa by Vichy. Pikkiriikkisestä lahjalaatikosta paljastui Vichyn vaahtoava "Radiance revealer" -kasvovesi ja Eau Thermale -mineraalivesisuihke.


1. Purifying foaming water - RADIANCE REVEALER

Ekana vaahtoava kasvovesi, joka sai mut pihisemään innosta jo pinkkiytensä vuoksi. Riemukertoimet nousivat ennestään annostellessani ainetta, joka tosiaan vaahtoutui jo pullosta ulos tullessaan tuhahtaen pehmeäksi vaahtopalloksi kämmenelle. Myös kasvoilla aine tuntui superraikkaalta ja ihanalta. Niin ihanalta itseasiassa, että pesin naamani sillä kahdesti peräkkäin, toivoen tietysti sen "paljastavan hehkuni" ihan erityisellä tavalla. Mieli ainakin koki ylevöittymistä!

Plussat:
+ Ihana koostumus: pinkki neste muuttuu annosteltaessa möyhöiseksi vaahdoksi!
+ Pirtsakka tuoksu: Makea, muttei ällö.
+ Herkälle iholle!

Miinukset:
- Hinta, n. 18€/150ml (saatavilla apteekeista)


2. Eau Thermale - mineraalivesisuihke

Pakko tunnustaa, että pulloa näpläillessä tuli mieleen, että nyt aletaan olla turhimpien turhuuksien äärellä. Kun pikkuisesta pullosta tussahti naamalleni mineraalivesisumu, päätin kuitenkin, etten ehkä pysty enää elämään ilman tätä huttua. Sumu tuntui supervirkistävältä ja jopa kosteuttavalta ja voin jo kuvitella miltä se tuntuu keskikesän helteisellä iholla jääkaappikylmäksi viilennettynä!

Plussat:
+ Aiheuttaa voimakkaan euforisen magikaalisuushetken.
+ Ei tuoksu miltään, ei jätä minkäänlaisia "tuntemuksia"iholle.
+ Sopii kaikille ihotyypeille.
+ Kosteuttaa kuulemma säännöllisesti käytettynä.

Miinukset:
- Hinta, n. 10€/150ml (apteekista)
- Kehtaisinko tunnustaa suihkivani vetistä utua naamaani onnenväristysten vuoksi?


3. Talika Lipocils - hoitogeeli ripsille

Tämän tuotteen ostin pienoisessa paniikissa herättyäni huomaamaan ripsirivistöni yhtäkkisen harvenemisen ja haurastumisen. Muistin hädän hetkellä kuulleeni ripsiseerumeista, joilla räpsyttimiä olisi mahdollista vahvistaa ja vieläpä kasvattaakin. Sokoksen myyjä suositteli mulle Beauty Societyn Enormous Lash -ripsiravinnetta, jota käytti itsekin ja johon olisin tasan varmana langennut jos olisi sattumalta ollut melkoinen kasa ylimääräistä kahisevaa, vähän päälle 100€ olisi ko. tuotteesta nimittäin saanut pulittaa. Melko huikeilta kyllä näyttivät myyjän ripset! Onnistuin  kuitenkin välttämään kiusauksen ja valitsin vanhan kunnon Talikan hoitogeelin ripsille, joka lupaa ravita, vahvistaa ja jopa kasvattaa ripsien mittaa. Väritöntä geeliä suditaan ripsiin aamuin ja illoin ja se sopii siis myös ripsivärin alle. En odottanut enkä odota mitään dramaattisia tuloksia, mutta jo nyt muutaman päivän jälkeen huomaan että riviin muodostuneet rakoset ovat alkaneet kaventua ja ripset eivät tunnu niin haurailta, vaan vaikuttavat paksummilta ja kiiltävämmiltä.

Plussat:
+ Tuntuu todella ainakin vahvistavan ripsiä.
+ Helpottaa ripsivärin levittämistä ja pysyvyyttä!
+ Hinta on kohtuullinen muihin ripsiravinteisiin nähden: n. 20€.


4. Isadora hiusmaskara

Kuten myös isoon enemmistöön kaikista mainosten orjista, on minuunkin osunut kipinä tällä hetkellä hurjana roihuavasta, myös hiuksiin ulottuneesta dip dye-villityksestä. Muutama kuukausi takaperin katkoin kuitenkin oman liehulettini, joten jäljelle jääneen tupeen dippailu yhtään mihinkään ei vielä aikoihin tule olemaan millään tavalla mahdollista. Siispä perc meinasi revetä, kun vanhat kunnon hiusmaskarat palasivat Isadoran kyytsäämänä takaisin kauppoihin! "Takaisin", koska nehän olivat 90-luvun kuuminta kamaa! Itsekin vetelin tuolloin glitterisellä sähkönsinisellä ja kuparisella tahmalla raitoja tukkaan kun lähdin ala-asteen limudiscoon ottamaan tanssilattian haltuun mun kuvitteellisilla breakdance-taidoilla. Juuri kyseisen trauman takia välttelin ensin tuoretta uutuutta, mutta maskaroista vaalein kutsui minua niin pahasti dip dye-visioillaan, että lankesin ostamaan sen. 


Nyt korpeaa ihan fysikaalisesti.

Dip dye-efekti jäi totaalisesti kokematta kun maskaratötsästä hiuksiin levisi olematon määrä varsinaista sävyä ja kokonainen 90-luvullinen glitteriä ja tahmaisuutta. Sutiessani viidettä kerrosta edellisten päälle olin jo varma, että kuulin My heart will go onin soivan jossain kaukaisuudessa.

Plussat:
+ Varmaan ihan maaginen tuote esim. pinkkinä tai mintunvihreänä jonkun surffitukkaisen blondin latvoissa.
+ Ihan eri hyvä tuote Tuksu-teemabileisiin.

Miinukset:
- Pigmentti on ihan olematon.
- Onko tähän putkiloon tungettu kaikki 90-luvun poikabändit vai miks tää on näin kimalteista ja sleazyä?!
- Hinta! Melkeen 17€ discotraumasta, kun voisin saada sen lähes ilmaiseksi Börssissä.


5. Depend-kynsilakat

Lakkarakkausperheen uusimmat lisäjäsenet! Näitä pikku rakkauspakkauksia hehkutin jo aikaisemmin ihan laittoman pahasti, mutta otettakoon vielä kerta kiellon päälle!

Plussat:
+ Maaginen kestävyys jopa ilman päällyslakkaa, en malta edes kuvitella mitä Dependin päällyslakka saisi aikaiseksi.
+ Värivalikoiman laajuus.
+ Uskomaton pigmentti, yhdellä kerroksella saa täydellisen lopputuloksen, vaikka lakan koostumus ei ole ollenkaan paksun tahmainen.
+ Kuivuu ärhäkästi.
+ Hinta: Yhden Essien hinnalla sain näitä 8 kpl!!
+ MAGIKAALISUUDEN MULTIHUIPENTUMA!


2 kommenttia:

  1. Mä en kestä :-D nauran täällä vedet silmissä sun jutuille. Oot ihana!
    Tiesitkö että seppäläihin on tullut tuoksuvia kynsilakkoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha ihana Mire. :D <3 Tiesin et näkisit sielusi silmin mut vetämäs turtlee hiusmaskarat päässä. :DD

      Poista

Yay! Jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...